Pandev nije zainteresovan za Partizan
EPA

Ostaje u Italiji

Pandev nije zainteresovan za Partizan

Čelnici FK Partizan u potrazi su za zvučnim pojačanjem nakon što je izboren plasman u grupnu fazu Evropske lige. 

Crno-bijeli dres će gotovo sigurno zadužiti Zoran Tošić, koji je proteklih godina s uspjehom igrao za CSKA, no tu nije kraj kada su u pitanju pojačanja. Uz Bojana Krkića kao moguća akvizicija pojačanja spominje se i Goran Pandev.

S makedonskim napadačem Partizan je uspostavio kontakt, no čini se kako on i nije previše zainteresovan za dolazak u Humsku.

"Prije nekoliko sedmica sam produžio ugovor sa Genovom. Dobro mi je ovdje i sretan sam", kazao je, između ostalog, Pandev na pitanje o eventualnom prelasku u Partizan. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pandev (34) je iz Makedonije otišao sa 18 godina kada je iz matične Belasice prešao u Inter. U međuvremenu još je igrao za Speziju, Anconu, Lazio, Napoli, Galatasaray i potom Genovu. Za reprezentaciju Makedonije je odigrao 83 utakmica i postigao 27 pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi