Pandža: Nemam više želju igrati za reprezentaciju

Novi stoper Širokog

Pandža: Nemam više želju igrati za reprezentaciju

Boris Pandža nakon sedam godina izbivanja ponovo će zaigrati na premijerligaškim terenima.

Stoper koji je ne tako davno bio neizostavan član reprezentacije Bosne i Hercegovine sretan je zbog povratka kući. Sa Širokim Brijegom kontakt nikada nije izgubio pa je povratak bio samo logičan slijed događanja.

“Bio sam bez kluba, a htio sam otići negdje gdje ću se dobro osjećati. Vrlo sam zadovoljan što sam ponovno tu,” kazao je Pandža u izjavi za Dnevni list.

“Mislim da imamo dobru ekipu, to govore i ljudi iz Uprave, definitivno se imamo čemu nadati. U klubu govore da će im nakon odlaska Mirka Marića u Lokomotivu trebati drugi napadač i da će onda to biti to,” dodao je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentativna priča Borisa Pandže je završena. Mostarac je tako odlučio prije nego što je znao da će Safet Sušić ostati na kormilu reprezentacije.

“Ja sam svoje rekao, nemam više nikakve želje igrati za reprezentaciju bez obzira ko je selektor. Meni igranje za reprezentaciju nije predstavljalo opterećenje. Ali opet kažem, davno sam donio odluku koju sada neću promijeniti,” dodao je Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.