Pandža pogodio u remiju Ironi Neshera

Četvrti pogodak ove sezone

Pandža pogodio u remiju Ironi Neshera

S. Mlaćo

Nogometaši Ironi Neshera danas su u okviru 16. kola Leumit lige remizirali protiv Hapoel Jerusalema (1:1), a strijelac jedinog pogotka za Nesher bio je bh. internacionalac Dalibor Pandža.

Pandža je mrežu protivnika zatresao u 44. minuti, te nje njegov tim sa minimalnom prednošću otišao na odmor, ali je Cohen već u 49. minuti pogodio za konačnih 1:1.

Bio je ovo Pandžin četvrti pogodak ove sezone, dok je svih 90. minuta za Ironi Nesher upisao još jedan bh. internacionalac Semir Bajraktarević. 

Ironi Nesher se nakon 16 odigranih kola nalazi na petom mjestu sa 23 osvojena boda, dok je Hapoel Jerusalem na devetom mjestu.  Tim naših internacionalaca tako je ostao u igri za play off, a današnjom utakmicom i zvanično je započeo drugi dio sezone u drugom rangu izraelskog nogometa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi