Defanzivac Čelika pred sutrašnji duel

Pandža: Prva utakmica je najteža, ali Vitez moramo pobijediti

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra su pod imperativom pobjede protiv Viteza, koji je u najtežoj situaciji od svih ekipa u Premijer ligi. Vitežani ako sutra izgube jednom nogom su u nižem rangu, dok Zeničani nemaju prava na kiks.

Jedna od posljednjih prepreka za napadače Viteza sutra će biti iskusni stoper Boris Pandža, koji se nakon kratke pauze vratio nogometu, te potpisao za tim s Bilinog polja.

Ovaj bivši reprezentativac BiH, svojim iskustvom i znanjem sigurno će dosta značiti za zadnju liniju Zeničana, a sutra očekuje pobjedu protiv ekipe Viteza.

„Motiva kao nogometašu mi nikad nije manjkalo, jedva čekam da počne prvenstvo, da igramo utakmice i vjerujem da ćemo se pokazati u pravom svjetlu. Spremni smo i nadam se da ćemo u nastavku sezone pokazati ono što se od nas i očekuje“, ističe Pandža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako su pod psihološkim pritiskom sutra moraju osvojiti tri boda

„Prva utakmica je i najteža, ali i najbitnija za nas igrače, kako ćemo ući u sezonu. Skoncentrisani smo na Vitez, znamo šta nam je raditi i kakva je situacija. Svjesni smo svih okolnosti u i oko kluba, tako da ako koncentracija i zalaganje bude na visokom nivou ne sumnjam u osvajanje tri boda“, kazao je Boris Pandža.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnauti
A hoce vas Vitez izjebat i sahranit sutra. Hehehehe
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi