Pandža zaradio težu povredu koljena?

Problemi za Sušića

Pandža zaradio težu povredu koljena?

A. Haznadarević

Igrač belgijskog Mechelena i reprezentativac Bosne i Hercegovine Boris Pandža, zaradio je povredu na ligaškom susretu protiv Beerschota.

Mechelen se osim poraza rezultatom 2:0, našao u još većim problemima, budući da je povrijeđeni Pandža morao napustiti susret u 69. minutu, a prema prvim naznakama, naš defanzivac je zaradio težu povredu:

 

"Osjetio sam probadanje u nozi i odmah sam shvatio da se nešto ozbiljno desilo. Sumnjam na meniskus, međutim ne želim ništa govoriti prije ponedjeljka, kada ću uraditi pretrage", kazao je Pandža.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

 

Ova povreda bi mogla stvoriti velike probleme selektoru Safetu Sušiću pred početak kvalifikacija za Svjetstko prvenstvo, te će prema svemu sudeći biti primoran na kombinovanje sastava u posljednjim trenucima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti