Pandža: Želim se ponovo dokazati Mechelenu

Nakon propalog transfera u Arsenal

Pandža: Želim se ponovo dokazati Mechelenu

A. Haznadarević

Nakon što se našao u jako nezgodnoj situaciji vezanoj za prelazak iz Mechelena u kijevski Arsenal, bh. reprezentativac Boris Pandža, ipak se vratio u belgijsku momčad, sa kojom će odraditi ugovor do kraja.

Neposredno nakon potpisa ugovora sa ukrajinskom momčadi, došlo je do promjene u čelništvu kluba, a nova uprava se ponijela krajnje neprofesionalno, te nije isplatila obeštećenje Mechelenu, nakon čega je transfer i propao.

 

Sada, nakon završene ružne epizode, zbog koje razmatra podizanje tužbe protiv kijevske momčadi, Pandža ima veliki motiv da se ponovo dokaže u dresu svog kluba:

 

"Nije problem što je transfer propao. Imam veliku motivaciju da se ponovo dokažem u Mechelenu. Imao sam ugodan razgovor sa trenerom i shvatam da je ovo i za njega bila jako neugodna situacija", istiće Pandža, koji priznaje da nije navikao biti na klupi, iako ga ona u prvom susretu najvjerovatnije i očekuje:

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

 

"Nije mi doslovno rekao, već je kroz treninge najavio da ću protiv Lokerena početi sa klupe. Nadam se da ću u narednim sedmicama izboriti mjesto u prvom timu, nisam navikao sjediti na klupi", kroz smijeh je priznao naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.