Panić briljirao u pobjedi Azotyja

Postigao osam golova

Panić briljirao u pobjedi Azotyja

Rukometni reprezentativac BiH Marko Panić pružio je odličnu partiju za svoj Azoty u gostujućoj pobjedi protiv Chrobryja rezultatom 28:24.

Panić je za svoj tim postigao čak osam pogodaka, čime je zaslužio epitet prvog igrača utakmice i potvrdio da se nalazi u dobroj formi pred dolazak na reprezentativno okupljanje.

Solidan učinak u timu Azotyja imao je još jedan bh. rukometaš, Nikola Prce. Legendarni kapiten bh. tima meč je završio sa tri pogotka.

Azoty sada zauzima drugo mjesto u grupi B poljske Superlige (22 boda), a ispred je samo Wisla Plock sa jednim bodom više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi