Panika i u engleskom taboru, razlog - Kane!

Povreda nekoliko dana pred početak SP-a

Panika i u engleskom taboru, razlog - Kane!

Edmir Škorić

Gareth Southgate je zabrinut, Harry Kane je zadobio povredu samo nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva.

Dobro, da preciziramo, do Mundijala je još devet dana, ali Kane je prvo ime engleske reprezentacije i pomisao da neće biti spreman jednostavno ne da mira ni selektoru, a ni navijačima, niti bilo kome u reprezentaciji.

Navodno je Kane na jednom engleskom treningu zadobio povredu zgloba, pa je pitanje može li zaigrati protiv Tunisa 18. juna u prvom meču u grupi.

Slijedi Englezima prijateljski meč protiv Kostarike kao posljednja provjera i napadača Tottenhama najvjerovatnije neće biti u tom meču.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Povreda ne izgleda previše ozbiljno, ali Englezi su oprezni, svaka i mala takva situacija s igračem kakav je Kane može ozbiljno da naškodi.

Što se Engleza na SP-u tiče, njih čekaju dvoboji sa Belgijom i Panamom poslije onog spomenutog s Tunisom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi