Panika na Old Traffordu: Svi se mole da je objava o novom dresu lažna

Ko bi to nosio?

Panika na Old Traffordu: Svi se mole da je objava o novom dresu lažna

Edmir Škorić

Fotografije novih dresova Manchester Uniteda za naredu sezonu su procurili u javnost, a navijači ovog kluba su razčarani.

Fotografija ružičasto-crne kombinacije Adidasovog dresa s Unitedovim grbom kruži internetom, mada niko ne može sa sigurnošću reći da je riječ o novom modelu dresa.

Slika se pojavila na Twitteru, ali navijači najtrofejnijeg engleskog kluba su u nevjerici, vjeruju da vodstvo kluba nije toliko ludo da dopusti igranje u ovakvim dresovima.

Jedan od korisnika Twittera je dao zanimljiv komentar nakon što je ugledao dres: "Je li ovo United skupa prao crvene i bijele dresove, pa dobio ovu kombinaciju?".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dosta je ružnih komentara, nikome se ne dopada boja dresa, možda je ipak sve samo lažna objava i neko se odlučio dobro našaliti s navijačima Uniteda. Ako bi bilo istina, ne treba ni spominjati koliko bi bili razočarani i ljuti. Osim, naravno, ženskog dijela publike.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi