Panika u Engleskoj: Trojica igrača Leicestera imaju simptome koronavirusa

Stavljeni u kućnu izolaciju

Panika u Engleskoj: Trojica igrača Leicestera imaju simptome koronavirusa

E. Čaušević

U Evropi vlada prava pometnja zbog epidemije koronavirusa koja je napravila haos u svijetu sporta.

Nekoliko liga u Evropi je prekinuto na najmanje dvije sedmice i bit će nastavljene kada se smiri situacija. Haos je nastao u Italiji jer su Daniele Rugani i Manolo Gabbiadini pozitivni na koronavirus.

Panika je nastala i u Engleskoj nakon što su mediji u ovoj zemlji objavili da nekoliko igrača Leicestera imaju simptome ovog virusa. The Sun je objavio da su trojica igrača pozitivna na koronavirus, a nakon svega oglasio se i trener ovog tima Brendan Rodgers.

"Imamo nekoliko igrača koji pokazuju simptome i znakove koronavirusa. Pratimo procedure kako bi ih držali dalje od ostatka ekipe", rekao je Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova trojica igrača već neko vrijeme ne treniraju s ekipom i nalaze se u kućnoj izolaciji. No, u Leicesteru nisu željeli otkriti o kojim igračima se radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi