"Pao" još jedan potpis na Tušnju
FOTO - fksloboda.ba

Mladi Mehmedović potpisao profesionalni ugovor

"Pao" još jedan potpis na Tušnju

A. Beganović

Sedamnaestogodišnji Eldar Mehmedović potpisao je profesionalni ugovor sa FK Sloboda Tuzla.

Osim što su prilikom dolaska u klub obećali stabilizaciju u finansijskom smislu, čelni ljudi Slobode su u isto vrijeme obećali i da će priliku mnogo više nego ranije dobijati mladi igrači ponikli na Tušnju.

A, da je tako govori i dosadašnji dio sezone u kojem su priliku da nastupaju za prvi tim dobili mnogi mladi igrači ponikli na Tušnju. Da se takva sportska politika neće mijenjati govore i današnje informacije sa Tušnja. Još jedan talentovani fudbaler potpisao je profesionalni ugovor sa Slobodom.

Radi se o Eldaru Mehmedoviću koji je za službenu stranicu kluba izjavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika mi je čast što sam potpisao ugovor sa FK Sloboda. To je klub mog djetinjstva, klub uz koji odrastam i klub kojim se ponosim. Svakom mladom fudbaleru je želja da potpiše ugovor i da se svojim radom i trudom bori za nastup u prvom timu. Igrati na glavnom terenu stadiona Tušanj, igrati pred navijačima kluba, za mene su čast i privilegija."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti