Pao potpis u Juventusu!

Rugani produžio saradnju sa Starom damom

Pao potpis u Juventusu! · Zvanično

Iako se jedno vrijeme ozbiljno špekulisalo o mogućnosti da Daniele Rugani napusti Juventus i pojača Chelsea, to se neće desiti. Barem ne u skorije vrijeme.

Naime, Juventus je danas saopštio da je Daniele Rugani potpisao novi ugovor sa klubom i tako produžio saradnju do ljeta 2023. godine.

Italijanski mediji pretpostavljaju da će sjajni defanzivac na osnovu novog ugovora zarađivati tri miliona eura po sezoni.

Inače, očekivalo se da će 24-godišnji Rugani ove sezone imati značajnu ulogu u Juventusu, ali je zbog povratka Leonarda Bonuccija ipak dobio malo prostora, pa je upisao tek 14 nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je Danielea Ruganija kupio na zimu 2015. godine od Empolija. Stara dama je za njegov potpis izdvojila pet miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi