U Hrvatskoj ismijavaju poruku navijača PAOK-a: "Na ćirilici je i glupavo je"
Foto: Dalmatinski portal

U Solunu će biti dosta napeto

U Hrvatskoj ismijavaju poruku navijača PAOK-a: "Na ćirilici je i glupavo je"

Edmir Škorić

Od 19:30 sati u Solunu se sastaju PAOK i Hajduk u revanš utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Prva utakmica, koja je prije sedam dana odigrana u Splitu na krcatom Poljudu, završena je nepopularnim rezultatom 0:0, pa se vjeruje da obje momčadi i dalje imaju poprilično jednake šanse da izbore play-off.

Pobjednik iz ovog meča će u play-offu igrati protiv boljeg iz ogleda Hearts - Rosenborg.

Inače, grupa Partizanovih navijača Grobara došla je u Solun da podrži bratski klub i njegove navijače, a po dolasku na stadion nogometaše iz Splita dočekali su povicima: "Srbija, Srbija", a posebne uvrede pretrpio je iskusni Marko Livaja, koji je nekad igrao za PAOK-ovog rivala, ekipu atinskog AEK-a.

Osim toga, pojavila se i poruka na ogradi gdje su smješteni PAOK-ovi navijači na kojooj je pisalo: "Pape i dida volili su dilda".

Oglasi

"Piše na ćirilici i glupavo je, vidjet ćemo hoće li ostati na ogradi", napisao je novinar Dalmatinskog portala koji izvještava sa ovog "vrućeg" gostovanja.

Grobari zbog bojkota neće večeras na utakmicu Partizana, koji u Beogradu dočekuje Sabah iz Azerbejdžana sa željom da nadoknadi 0:2 iz prve utakmice.

Cijene ulaznica za ovaj meč su negjde oko pet (5) KM. Partizan je u potpunosti spustio cijene kako bi privukao što veći broj navijača na stadion.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Regiju u ovom takmičenju još predstavljaju Rijeka i Osijek. Riječani dočekuju B36 Torshavn sa 3:1 iz prve utakmice, dok je Osijek pred eliminacijom jer je izgubio u Turskoj sa 5:1 od Adana Demirspora.

Maribor će u Gradskom vrtu ugostiti Fenerbahče Edina Džeke, a turski velikan dolazi za 3:1 iz prvog duela i veliki je favorit u ovom okršaju.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti