PAOK o svom rivalu u 3. pretkolu Lige prvaka: Dan ima 24 sata, sunce izlazi ujutro...

Opet protiv Benfice

PAOK o svom rivalu u 3. pretkolu Lige prvaka: Dan ima 24 sata, sunce izlazi ujutro...

E. Škorić
Teme:

Grčki velikan PAOK baš i nema sreće, budući da je za rivala u 3. pretkolu Lige prvaka dobio Benficu iz Lisabona, koja će svakako biti favorit u jednoj utakmici.

Utakmica se igra 15. ili 16. septembra, a pobjednik će se naći u play-offu Lige prvaka, odnosno imat će pred sobom još samo jednu preprepku do grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja.

A u timu iz Soluna frustrirani su jer svake godine dobijaju manje - više iste rivale, a to su Benfica i(li) Ajax.

"Dan ima 24 sata, sunce izlazi u8jutro, voda ključa na 100 stepeni, a mi igramo svako ljeto protiv Benfice ili Ajaxa", objavio je PAOK na svom Twitter nalogu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Penderinos
Bolje i to nego Dynamo brest
3 4
DamirT
Nije ni nasim klubovima bolje.Skoro svake sezone makar jedan klub dobije protivnika iz Kazahstana,Armenije,Izraela i tako tih zemalja koje su blize Aziji,nego Evropi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti