Sudbina Marka Mihojevića bit će poznata nakon večerašnje utakmice Lige prvaka

Napušta PAOK?

Sudbina Marka Mihojevića bit će poznata nakon večerašnje utakmice Lige prvaka

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac i nogometaš FK Sarajevo Marko Mihojević neće ostati u PAOK-u.

Bivši bh. reprezentativac i nogometaš FK Sarajevo Marko Mihojević neće ostati u PAOK-u.

Mihojević je prošle sezone igrao u Njemačkoj kao posuđen igrač PAOK-a za drugoligaša FC Aue, no ovog se ljeta vratio u Grčku, ali čini se da neće biti konkurentan u timu iz Soluna.

Naime, kako pišu lokalni mediji u Solunu, Mihojević je među nekoliko igrača koje PAOK planira i naredne sezone poslati na posudbe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nije poznato za sada u kojem timu će Mihojević igrati u novoj sezoni, ali je objavljeno kako će njegov status biti riješen nakon meča 2. kola Lige prvaka između PAOK-a i Bešiktaša, a koji je na programu večeras od 20 sati.

Dvadesetčetverogodišnji defanzivac je ponikao u Leotaru, pa onda kao kadet prešao u Sarajevo, odakle je otišao u Grčku. Igrao je za mlade bh. reprezentacije, a ima i tri nastupa u dresu seniorske reprezentacije.

Top Komentari

sslazio
Dobar igrac a propada u Grckoj. Bolje da je otisao u neki hrvatski klub nakon Sarajeva. Sad u Hajduku imamo Todorovica i Mujakica koji su otisli iz PL u Belgiju i Austriju sto je bio prevelik zalogaj. I Mihojevic je napravio istu gresku. Igraci iz PL treba da idu u Sloveniju, Hrvatsku ili Tursku gdje mogu dobit sansu.
2 1
enko
Ljubi budite svjesni kada odes negdje u drugi klub trebas raditi 50% jace nego sto si radio u bih.zbog tih stvari nam se igraci vracaju,nisu standardni mi odmah kazemo mrzi ga trener..nije istina samo rad i red,trud i ispunjavanje zadataka na utakmici
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi