PAOK se provukao u polufinale Kupa

Cimirot odigrao cijeli meč

PAOK se provukao u polufinale Kupa

PAOK je danas na svojoj Toumbi doživio poraz od Xanthija rezultatom 1:0, ali se ipak plasirao u polufinale grčkog Kupa.

Tim iz Soluna je u prvoj utakmici kao gost slavio sa 2:1, pa je zbog gola u gostima izborio plasman među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju u Grčkoj.

Jedini gol na utakmici postigao je Younes u 64. minuti, ali se ispostavilo da je to Xanthiju bilo nedovoljno da kreira veliku senzaciju.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirot odigrao je svih 90 minuta u porazu svog tima koji ipak niko neće doživjeti previše tragično.

Potražite više informacija na temu Super League:

Do sada su plasman u polufinale izborili PAOK, AEK i Panathinaikos, dok će četvrti putnik biti poznat nakon večerašnjeg duela Atromitosa i Olympiakosa (prvi meč 0:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi