Zašto PAOK nije kažnjen?

Makedonci ogorčeni

Zašto PAOK nije kažnjen?

Edmir Škorić
Teme:

Evropska nogometna federacija (UEFA) je kaznila Bešiktaš i Dinamo Kijev zbog navijačkih incidenata.

Turci i Ukrajinci su kažnjeni sa po 60 hiljada eura zbog incidenta na meču u Kijevu, kada je Dinamo sa 6:0 pobijedio Bešiktaš.

Makedonski portali objavili su ovu vijest, ali uz naslov: "Zar je moguće da PAOK nije kažnjen?". Podsjetimo, navijači PAOK-a prisvojili su Makedniju u meču protiv Schalkea.

U Solunu je istaknut transparent sa političkom porukom, što UEFA strogo zabranjuje, no iz Evropske nogometne federacije nisu kaznili grčki klub zbog ovog propusta.

Potražite više informacija na temu Super League:

UEFA je pokrenula disciplinski postupak i protiv  Rostova, čiji su navijači koristili pirotehniku u utakmici protiv Sparte Prag u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi