PAOK-u su vraćeni bodovi, u Grčkoj počinje 'rat'

E tek sada će početi

PAOK-u su vraćeni bodovi, u Grčkoj počinje 'rat'

E. Škorić

Prihvaćena je PAOK-ova žalba na oduzimanje bodova zbog nereda u meču s Olympiakosom, pa su timu iz Soluna vraćeni bodovi.

PAOK danas od 18:30 sati dočekuje AEK u derbiju, a crno-bijeli su sada posebno motivisani jer su im vraćeni bodovi koji su prethodno oduzeti nakon incidenta u kojem je pogođen trener Olympiakosa Oscar Garcija.

"Čim je odluka preinačena tokom noći i jutra jasno vam je da to nisu bila čista posla. Neka im služi na čast ova odluka", poručili su iz Pireja čelnici Olympiakosa, koji su razočarani odlukom Grčkog nogometnog saveza.

PAOK će se sada naći na drugom mjestu s 52 boda, dok lider AEK ima dva boda više, a treći je Olympiakos, pa očekujte potpunu ludnicu do kraja sezone i već danas u meču PAOK-a i AEK-a.

Potražite više informacija na temu Super League:

PAOK 32 godine čeka na titulu, je li ovo konačno ta sezona?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi