Kyriakos Papadopoulos poptisao za zagrebačku Lokomotivu

Veliko pojačanje

Kyriakos Papadopoulos poptisao za zagrebačku Lokomotivu

E. Škorić

Grčki reprezentativac je nakon Olympiakosa, Shalkea, Bayer Leverkusena, RB Leipziga i HSV-a novi igrač Lokomotive Zagreb, potvrdio je to večeras hrvatski klub.

Dvadesetosmogodišnji stoper iza sebe ima impresivnih 140 utakmica Bundeslige, 20 utakmica Lige Prvaka, 17 utakmica Europske lige i 29 nastupa za reprezentaciju Grčke.

“Ovo mi je prvi put da sam Zagrebu, nisam još imao prilike upoznati grad. Znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem hrvatsku ligu. Hrvatski nogometaši su cijenjeni i poznati u cijelom svijetu, svi su oni iznikli u HNL-u", poručio je Kyrgios.

U svakom slučajuj Lokomotiva je dobila ogromno pojačanje.

Top Komentari

samobezstresa
Zamisli igrač ovog kalibra dođe kod nas... ABd moje Sarajevo će ga dovesti ako iko!
5 7
YouTalkinToMe
Nisu sinko iznikli svi u hnl-u.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi