Paratici uoči meča protiv Napolija otkrio kakva je sudbina Paula Dybale
Paratici je riješio sve dileme oko odlaska Dybale

Dosta se ovog ljeta pisalo o odlasku Argentinca iz Torina

Paratici uoči meča protiv Napolija otkrio kakva je sudbina Paula Dybale

S. Pašalić

Juventus je u derbiju savladao Napoli sa 4:3 i tako stigao i do druge pobjede u sezoni.

Direktor kluba iz Torina, Fabio Paratici, govorio je uoči ovog meča i dotakao se mnogih tema poput Juventusovog puta u ligi prvaka pod vodstvom Sarrija, povrede Giorgija Chiellinija, te budućnosti Paula Dybale.

"Juventus je odigrao sjajne sezone u Ligi prvaka pod različitim trenerima i nadamo se da će Maurizio Sarri to nastaviti", rekao je Paratici za Sky Sport Italia.

"Jako smo razočarani zbog Giorgija, jer je on divna osoba i toliko važan za klub, ne samo tim. Rekavši to, imamo veliku ekipu s puno kvalitete koja ga može zamijeniti na najbolji mogući način."

"Tržište za transfere planira i nudi mogućnosti, tako da morate paziti na nepredvidive elemente. Uvijek postoje mogućnosti za igrače koji dolaze i odlaze, ali ako ih ne bude sljedećih nekoliko dana, ostat ćemo takvi kakvi smo."

Sportskog direktora pitali su da li to znači i da je Dybalov odlazak i dalje na stolu usred interesa PSG-a.

"Apsolutno možemo isključiti odlazak Dybale ovog ljeta. To možemo isključiti kao mogućnost."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je klub koji ostavlja dobar dojam, jer se često igrači žele vratiti kad su otišli, posljednji su bili Gigi Buffon i Leonardo Bonucci."

"Postoje ljudi koji su donijeli puno u klub, ne samo u tim ili u ono što se događalo na terenu. Ne zaboravimo, Juventus je 3.000 dana bio na vrhu tabele Serije A, a ti igrači uvijek su prvi koji su stigli na trening, a posljednji otišli.", zaključio je Paratici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi