Pardew: Šokiran sam zbog otkaza Di Matteu

Nakon otkaza Talijanu, oglasio se i Pardew

Pardew: Šokiran sam zbog otkaza Di Matteu

Reakcije u Engleskoj se ne stišavaju, nakon što je Roberto Di Matteo dobio otkaz u Chelseau, a oglasio se i Alan Pardew. 

Trener Newcastlea, ogorčen je zbog otkaza Di Matteu i smatra kako Talijan nije zaslužio isti: 

 

"Šokiran sam zaista. To vam samo pokazuje koliko je posao nas menadžera u Premier ligi nesiguran, ništa ne smijete uzeti zdravo za gotovo. Ne znam da li je on deveti, ili koji po redu menadžer koji je dobio otkaz u Chelseau, ali jednostavno nije fer, prema njemu. Nije uradio ništa pogrešno, promijenio je filozofiju tima, promijenio igrače i u jako kratkom vremenskom periodu osvojio dva trofeja." 

 

Osvrnuo se Pardew i na utakmicu Europa lige koja je pred njegovim timom, a osim Cabayea, susret sa Maritimom mogao bi propustiti i Shola Ameobi: 

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Malo smo zabrinuti zbog Shole, malo je istegnuo prepone, ali nadamo se da će biti spreman za susret, moramo pratiti njegov oporavak."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.