Paritzan osvojio šestu uzastopnu titulu

JSL, 29. kolo

Paritzan osvojio šestu uzastopnu titulu

Edmir Škorić

U Srbiji je danas odigrano kompletno pretposljednje, 29. kolo Jelen Superlige. Partizan je odbranio titulu, a ovo mu je 25. naslov prvaka.

Partizan je u prošlom kolu pobjedom nad Zvezdom u 144. vječitom derbiju napravio veliki posao. Crno-bijelima je danas u Smederevu bila dovoljna pobjeda za slavlje, što se naravno i dogodilo.

Slavili su gosti iz Beograda pogocima, Šćepovića i Kojića protiv ekipe koja je odavno ispala iz lige. Drugoplasirana Zvezda poražena je na Marakani od Slobode s 1:2. Užičani su slavili golovima Ranđelovića. Jedini gol za Zvezdu postigao je Mudrinski u 85. minuti.

Dosta zanimljivo je u borbi za opstanak. Radnički i Novi Pazar imaju po 27 bodova, a obje ekipe su slavile domaće pobjede. Novi Pazar je deklasirao Rad s 4:0, dok je Radnički u Kragujevcu s 2:0 savladao Vojvodinu, a strijelac jednog gola za domaće bio je bivši napadač Slavije Darko Spalević.

Jagodina je s 2:1 slavila u gostima kod Borče, dok je Donji Srem minimalno savladao Hajduk iz Kule. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

JSL, 29. kolo:

Borča - Jagodina 1:2 (Nuhi 33/ Arsenijevć 18, Lepović 43)
Crvena zvezda - Sloboda 1:2 (Mudrinski 85/ Ranđelović 35, 73)
Donji Srem - Hajduk Kula 1:0 (Josimov 58)
Novi Pazar - Rad 4:0 (Mutavdžić 38 - penal, 81, Popović 61, Vidaković 90)
Radnički 1932 - Vojvodina 2:0 (Spalević 38, 90)
Radnički Niš - Javor 2:0 (Skuletić 3, Jovanović 59)
Smederevo - Partizan 0:2 (Šćepović 18, Kojić 68)
Spartak Subotica  - OFK Beograd 0:2 (Ivanović 30, Pavlovski 43)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.