Parižani odlučili, Nijemac je na prodaju!

Koliko će PSG novca tražiti?

Parižani odlučili, Nijemac je na prodaju!

PSG je proteklih godina itekako trošio. Nastavit će Parižani sa takvom praksom vjerovatno i u budućnosti, ali neke buduće transfere žele, barem dijelom, finansirati prodajom svojih igrača.

Klub iz francuske prijestolnice želi dobro zaraditi na zimu kako bi mogao krenuti po pojačanja koja su mu potrebna - prije svega u srcu veznog reda i na bekovskim pozicijama.

Sada su se pojavile špekulacije da je PSG odlučio prodati Juliana Draxlera (26), sjajnog krilnog/veznog fudbalera.

"Sveci" vjeruju da prodajom Draxlera mogu doći do značajnih sredstava koja bi se potom preusmjerila u kupovinu novih igrača.

Ipak, PSG bi pristao i poslati Draxlera na posudbu s opcijom otkupa za klub sa kojim eventualno bude postignut dogovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Njemački reprezentativac, Julian Draxler, je u PSG stigao u januaru 2017. godine iz Wolfsburga za oko 36 miliona eura. Za sada nije poznato koliko će PSG tražiti za njegov transfer.

Draxler je do sada odigrao 124 utakmice za PSG, postigao je 20 golova i upisao 27 asistencija.

Top Komentari

SeriaA
Evo Interu da menjaju za Icardija
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi