Tuchel odgovorio Zidaneu: Često se zaljubljujemo u stvari koje ne možemo imati

Borba za Mbappea

Tuchel odgovorio Zidaneu: Često se zaljubljujemo u stvari koje ne možemo imati

Edmir Škorić

Trener PSG-a Thomas Tuchel dao je zanimljivu izjavu nakon što je prethodno Zinedine Zidane poručio da je zaljubljen u Kyliana Mbappea.

Trener Reala je govorio o Mbappeu, rekavši da je jako zaljubljen u tog igrača.

"Mbappe dolazi na Bernabeu kao rival. Meni je važno da mi odigramo dobro. Znamo koliko je važan za PSG i trebamo biti spremni. Imam ideju ko će ga i kako čuvati, ali više od toga vam ne mogu reći", rekao je Zizou pa je nastavio:

"Mbappe je zaljubljen u Madrid? Zaljubljen sam i ja u njega, baš zaljubljen, i to odavno.''

Na Tuchelov odgovor se nije dugo čekalo, svega nekoliko sati. Upravo na presici pred duel s Realom, trener Parižana je kazao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne znam koliko je Zidane zaljubljen u Kyliana, ali važno je da je Mbappe naš igrač. Često se zaljubljujemo u stvari koje ne možemo imati".

Mbappe je Realova velika želja i navodno će madridski klub učiniti sve da ga potpiše narednog ljeta, ali u Parizu ako išta žele, onda žele da ovaj sjajni napadač ostane u njihovom vlasništvu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Koji kulturan odgovor na ono realovo i zidanovo stalno baljenje na ovog malog. Nonstop prica o njemu a kad ga pitaju za neke druge igrace onda je prica da on ne zeli pricati o igracima drugih timova.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi