Parižani se spremaju za Madrid, a Sergio Ramos nastavio po starom

I dalje van sastava

Parižani se spremaju za Madrid, a Sergio Ramos nastavio po starom

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a u srijedu igraju u gostima protiv Real Madrida revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Parižani su u prvoj utakmici na svom terenu uspjeli da pobijede sa 1:0, a jedini pogodak u posljednjim minutama meča zabio je Kylian Mbappe.

Utakmicu na Parku Prinčeva protiv svog dojučerašnjeg kluba propustio je Sergio Ramos koji ima nevjerovatnih problema s povredama nakon što je ljetos stigao u PSG kao slobodan fudbaler.

Ramos je za PSG debitovao tek u decembru prošle godine, a nakon što je uspio da uveže nekoliko mečeva ponovo se povrijedio.

Očekivalo se da bi Ramos mogao biti spreman za revanš protiv Real Madrida i da će se vratiti na Santiago Bernabeu, ali se to neće desiti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Francuski mediji objavili su da je već sada jasno da Ramos neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv svog bivšeg kluba, te da se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede.

U PSG-u su svjesni da je angažman Ramosa bio velika greška i sve više se priča o tome da će na kraju sezone raskinuti ugovor s iskusnim defanzivcem koji ima saradnju s Parižanima do ljeta 2023. godine.

Top Komentari

epa
covjek ubio pare na bolovanju.... a silvu otpustili kao star... a silva uzeo sve sto se uzeti moze sto nikada nebi sa PSG-om... toliko o politici kluba i onda traze da mbape ostane a javasluk u ekipi samo takav Neymar ide kad hoce igra kad hoce isto tako i ostale zvjezdice... messi tu ni sjenka messia iz barcelone...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi