Užasne vijesti za PSG dva dana pred okršaj s Real Madridom

Nadaju se da nije ništa ozbiljno

Užasne vijesti za PSG dva dana pred okršaj s Real Madridom

E. Čaušević

Real Madrid i PSG u srijedu igraju na Santiago Bernabeu revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

PSG je prije tri sedmice uspio da na svom terenu slavi sa minimalnih 1:0, a junak utakmice bio je Kylian Mbappe koji je postigao jedini pogodak u samom finišu meča.

Mbappe zbog žutih kartona nije igrao za vikend protiv Nice što se itekako osjetilo u igri PSG-a koji je poražen na tom gostovanju sa 1:0.

Francuski napadač je ove sezone u daleko najboljoj formi od svih i jasno je da su navijači PSG-a danas bili itekako uznemireni kada je objavljeno da je Mbappe ranije završio trening zbog povrede.

Francuski RMC objavio je da je Mbappe dobio udarac na današnjem treningu zbog čega je ranije morao da napusti teren.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mbappe je odmah odradio dodatne preglede kako bi se utvrdila težina povrede, te se u PSG-u nadaju da nije ništa ozbiljno i da će Mbappe biti spreman za novi okršaj protiv Real Madrida.

Ukoliko francuski napadač ne bude spreman jasno je da će to biti žestok udarac za Parižane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi