Parižanima je dosta Realovih "folova": Iritantno je...

Leonardo smatra je da krajnje vrijeme da Kraljevi prestanu sa ovakvim stvarima

Parižanima je dosta Realovih "folova": Iritantno je...

Kylian Mbappe se oporavio i nastavio sa sjajnim partijama. Madi superstar PSG-a često djeluje nezaustavljivo, a ako pitate čelnike Real Madrida - upravo je on ono što treba njihovoj ekipi.

Ne prestaju špekulacije da bi Real u skorijoj budućnosti mogao pokušati dovesti Mbappea, a iz tabora madriskog velikana s vremena na vrijeme i dalje stižu izjave kojima "prizivaju" mladog Francuza na Bernabeu.

Tako je bilo i prije par dana kada je trener Real Madrida podsjetio da je Mbappeov san Real Madrid.

Ovakve izjave očigledno počinju iritirati Parižane, pa je tako o Zidaneovim posljednjim komentarima za RMC Sport govorio sportski direktor PSG-a Leonardo.

Lenardo je govorio nakon sinoćnje pobjede (1:0) PSG-a nad Club Bruggeom u Ligi prvaka.

Podsjetimo, klubovima je zabranjeno razgovarati sa igračima dok su pod ugovorom sa drugim klubovima.

"Da, nervira me to pomalo, iritantno je... Sada nije vrijeme da se govori o takvim stvarima, on ima ugovor sa nama još dvije i po godine. Vrijeme je da se prestane sa tim", rekao je Leonardo, pa dodao:

"On je jako važan za nas. Najbolji je mladi igrač kojeg Francuska ima. On je svjetski prvak, pa čak i najbolj igrač na svijetu. Sada nije vrijeme da ga se dira i destabilizuje".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mbappe je ove sezone najbolji strijelac PSG-a sa devet golova u svim takmičenjima. CIES-ov Fudbalski observatorij njegovu vrijednost procjenjuje na preko 250 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
"Pa čak i najbolji igrač na svijetu." - Svak svog konja hvali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi