Neobična scena na Parku Prinčeva: Čuje se himna Lige prvaka, igrači i sudije poredani u krug...

Nastavljena utakmica PSG - Bašakšehir

Neobična scena na Parku Prinčeva: Čuje se himna Lige prvaka, igrači i sudije poredani u krug...

Admin Čaušević
Teme:

Od 14. minute nastavljena je utakmica Lige prvaka između PSG-a i Bašakšehira. 

Susret na stadionu Park prinčeva prekinut je sinoć nakon što je četvrti arbitar meča Sebastian Coltesku, pomoćnog trenera gostiju Pierra Weba nazvao crncem.

U međuvremenu UEFA je promijenila sudije za ovaj susret. Rumuni su poslani kući, a pravdu dijeli Nizozemac Danny Makkelie.

Uoči početka nastavka meča na Parku prinčeva je zabilježena neobična scena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Puštena je himna Lige prvaka, dok su sudije i igrači klečali na centru sa stisnutom pesnicom u zraku kao znak borbe protiv rasizma.

Top Komentari

SonPen1946
Sudije opet rasisti, jedini oni nisu digli ruku u zrak.
9 0
DylanDog
Svijet je u teškom k... Ubiše nas globslisti, masoni, sotone... U današnjem svijetu je najteže biti bijeli muškarac, svi imaju veća prava od tebe... crnci, žuti, migranti, žene, fegeti, trandže... Sistem vrijednosti je totalno poremećen... Gledam ovaj snimak... Koliko licemjera na jednom mjestu... Šatro Neymar suosjeća, tužan je i zabrinut! Pozdrav za sve patrijarhalno odgojene žene i muškarce. Ovakvi nas i dijele i zavađaju jer smo zdravi i pravi! Živjela zdrava porodica, bila ona hrvatska, bošnjačka, srbska, španska, japanska ili čadska!
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi