Parker: Sigurno ću igrati u Litvaniji

Parker: Sigurno ću igrati u Litvaniji

Zbog niza povreda San Antonio Spursi su zamolili jednog od svojih najboljih igrača Tonyja Parkera da preskoči ovogodišnji Mundbasket, što je Fancuz i učinio.

Međutim, Parker je već sada najavio čelnicima kluba kako će naredne godine na Eurobasketu sigurno igrati i da ga samo povreda može spriječiti u toj nakani.

"Nedavno sam razgovarao s čelnicima Spursa i dao sam im do znanja da ću, ukoliko budem potpuno zdrav, sigurno igarti na Eurobasketu naredne godine u Litvaniji," kazao je Parker, te dodao:

"Također sam razgovarao s Ronnijem Turiafom i Joakimom Noahom, sva trojica zaključili smo kako ćemo idućeg ljeta učiniti sve što je moguće da reprezentaciju odvedemo na Olimpijske igre u London", rekao je Tony Parker koj ulazi u posljednju godinu ugovora sa Spursima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.