Parker: Šta sam ja Bogu zgriješio?

Najbolji igrač Francuske u nevjerici

Parker: Šta sam ja Bogu zgriješio?

Reprezentacija Francuske je sinoć u dramatičnoj polufinalnoj utakmici doživjela poraz od Španije nakon produžetka (80:75).

Bio je to izuzetno težak udarac za sve u taboru još uvijek aktuelnog prvaka Evrope, koji će taj status imati još dva dana, tačnije do završetka finalne utakmice koja se igra u nedjelju.

Posebno je utučen bio Tony Parker, koji ne krije da nije spavao nakon poraza.

"Nisam bio na svom nivou u najvažnijoj utakmici, nemam šta kriti. Veoma sam razočaran svojom igrom. Cijelu noć sam pokušavao shvatiti šta se nam se desilo protiv Španije", rekao je Parker, te dodao:

"Možda sam stavio preveliki pritisak na sebe jer smo igrali kod kuće. Jedini način da sve objasnim je prevelika želja. Nisam uspio da se oslobodim pritiska i da igram kao obično, i ni u jednom trenutku nisam ušao u svoj ritam".

Najbolji igrač Francuske će, čini se, vječno žaliti zbog poraza od Gasola i društva.

"Pitam se šta sam Bogu zgriješio? Nikada se nisam ovako spremio za meč, i sada nakon poraza mislim da nisam ovo zaslužio. Ali, to je život", završio je razočarani Parker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije