Parteyev izraz lica tokom duela sa Haalandom je hit: Život mu je bljesno pred očima

Viralno na društvenim mrežama

Parteyev izraz lica tokom duela sa Haalandom je hit: Život mu je bljesno pred očima

E. Oštraković

Manchester City i Arsenal sinoć su odigrali utakmicu u okviru FA kupa, a pobjedu je ostvarila domaća ekipa sa minimalnih 1:0.

Iako je Arsenal bio dosta bolji protivnik u prvom dijelu utakmice, te je propustio nekoliko sjajnih šansi, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0.

Jedini gol viđen je u 64. minuti, a strijelac je bio Ake nakon jako dobre asistencije Grealisha, te je pobjednik odlučen tada.

Pokušavali su Topnici do kraja utakmice doći do poravnanja, te izboriti ponovljenu utakmicu na Emiratesu, ali im to nije pošlo za rukom.

Velika borba sinoć se vodila na sredini terena. Pokušavali su vezni fubaleri oba tima da ostvare nadmoć nad svojim protivnicima.

Jedan od ključnih igrača u igri Arsenala je Partey koji je sinoć na poluvremenu morao napustiti igru zbog udarca koji je dobio.

Oglasi

Naime, Partey je u jednom duelu dobio udarac u rebra, te ga je Mikel Arteta odlučio na poluvremenu ostaviti u svlačionici.

Umjesto njega u igru je ušao Lokonga čijim nastupom navijači Arsenala nikako nisu zadovoljni, te se nadaju da će novi vezni fudbaler stići do kraja januara.

Ipak, hit utakmice koja je odigrana sinoć bio je izraz lica Thomasa Parteya prilikom jednog dueal sa Erlingom Haalandom.

Haaland je toliko visoko podigao nogu, da Partey nije mogao da vjeruje šta se dešava, a to najbolje opisuje njegov izraz lica.

Navijači su išli toliko daleko da su počeli pisati kako mu je 'život bljesnuo pred očima' u tom trenutku.

Top Komentari

King_Kenny
...zna covjek da mu ovaj moze otkinuti glavu dzonom i da nece dobiri ni zuti karton za to,vec je to vidio u utakmici City-Crystal Palace...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi