Partizan i Zvezda slavili nove pobjede

Srbijanska Super liga

Partizan i Zvezda slavili nove pobjede

Fudbaleri Crvene Zvezde i Partizana slavili su nove pobjede u okviru srbijanske Super lige. 

Danas je u Srbiji igrano 15. kolo, a Zvezda i Partizan su igrali gostujuće mečeve. Ekipa sa Marakane slavila je u gostima kod Zemuna sa 1:0, a strijelac je bio Boakye u 82. minuti susreta. 

S druge strane, Partizan je gostovao kod Borca te su ostvarili veoma tešku pobjedu. Oni su poveli u 59. minuti preko Tawambe, ali domaći su izjednačili samo 11 minuta kasnije golom Mateusa. Pobjedu crno-bijelima donio je Zoran Tošić tek u sedmoj minuti sudijske nadoknade vremena. 

Zvezda je nakon ovog kola ostala lider sa 40 bodova, a Partizan je drugoplasirani sa četiri boda manje. Od ostalih rezultata vrijedi istaći i pobjedu Čukaričkog protiv Voždovca, te visoku pobjedu Radnika protiv Spartaka iz Subotice od čak 5:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi