Partizan opet izgubio

Jelen Superliga Srbije

Partizan opet izgubio

Edmir Škorić

U prvom susretu u 2016. godini FK Partizan je upisao poraz. 

Nogometaši Partizana gostovali su OFK Beogradu u manjem gradskom derbiju u 23. kolu Jelen Superlige Srbije, te su poraženi s 2:1.

Crno-bijeli su upisali sedmi poraz, pa ostaju tek na četvrtom mjestu sa 36 bodova. 

Partizan je poveo golom Brašanca u 22. minuti, ali su Jovović i Pavlovski u nastavku donijeli domaćinu preokret. Za beogradske plavo-bijele je ovo jako važna pobjeda u borbi za ostanak u ligi.

Radnički je u Nišu golovima Todorovića i Marjanovića savladao Javor s 2:0. Nišanima je ovo deveta pobjeda i učvrstili su se na šestom mjestu, a Javoru sedmi poraz i ostaje deveti s 30 bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vozdovac je s 2:1 bio bolji od Surdulice. Stanković u 71. pogađa za vodstvo gsotiju, a ubrzo Terzić vraća stvari na početak. Gol za 2:1 pobjedu domaćih postigao je Mašović u 80. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije