Partizan pregazio Smederevo, uspješna i Jagodina

Jelen Super liga, 14. kolo

Partizan pregazio Smederevo, uspješna i Jagodina

A. Haznadarević

U Srbiji je danas kompletirano četrnaesto kolo Jelen Super lige, a osim pobjede Crvene Zvezde, pobjede su upisali još Jagodina i Partizan.

Zvezda je savladala Slobodu sa 2:1, dok je Jagodina na svom terenu sa dva pogotka u mreži ispratila gostujuću Borču.

 

Oba pogotka za domaću momčad postigao je Đenić, jedan u 1., a drugi u 67. minutu susreta. Sa ovom pobjedom Jagodina je izbila na treću poziciju, dok je Borča pala na 12. mjesto na tabeli.

 

U posljednjem meču Partizan je na svom stadionu savladao Smederevo sa visokih 4:0. Tomić je prvi pogodio u 28. da bi Mitrović postavio rezultat prvog dijela igre u 31. minutu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

U nastavku je ponovo Tomić zatresao mrežu gostiju, a tri minuta pred kraj je Smiljanić dovršio posao i postavio konačnih 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti