Partizan se namučio sa Slobodom, Ilić donio trijumf

Jelen Super liga Srbije

Partizan se namučio sa Slobodom, Ilić donio trijumf

Mrtva trka za prvaka Srbije se nastavlja. Nakon minimalne pobjede Crvene zvezde na gostovanju kod Donjeg Srema, istim rezultatom trijumfovao je Partizan na domaćem terenu nad timom Slobode. 

Bunker gostiju izdržao je do samog finiša, ali je onda iskusni Saša Ilić pogotkom donio važne bodove Partizanu. Crvena zvezda i dalje ima jedan bod prednosti u odnosu na ljutog rivala.

Radnički iz Niša rezultatom 2:1 trijumfovao je protiv OFK Beograda. Sve vrijedno pomena dogodilo se u prvih pola sata. Poveli su domaći preko Bulatovića već nakon šest minuta igre, strijelac za 2:0 bio je Stojanović u 15. minutu. Na 2:1 smanjio je Cavrić, ali za nešto više gosti nisu imali snage.

Čukarički je do trijumfa nad Javorom došao u sudijskoj nadoknadi vremena pogotkom Dimića. Prethodno je za 1:0 pogodio Mirosavljević u 39., odnosno Ivelja za 1:1 u 60. minutu susreta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Jelen Super liga Srbije:

Čukarički – Javor 2:1 (Mirosavljević 39., Dimić 93./Ivelja 60.)
Partizan – Sloboda 1:0 (Ilić 83.)
Radnički – OFK Beograd 2:1 (Bulatović 6., Stojanović 15./Cavrić 26.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.