Partizan slavio u Zagrebu

Jubilarna 70 pobjeda

Partizan slavio u Zagrebu

U velikom derbiju između Cibone i Partizana u okviru 19. runde ABA lige slavili su gosti iz Beograda nakon produžetaka sa 77:83.  

Bila je ovo izuzetno bitna utakmica i za jednu i za drugu ekipu pošto je odlučivala, u ovom samom finišu regionalnog šampionata, o četvrtom mjestu koje vodi na Final Four u Tel Aviv.

 

Rezultatska neizvjesnost pratila je čitav tok ove utakmice. Tako je bilo sve do same završnice kada je Mačvan sa linije slobodnih bacanja obezbjedio  produžetke nakon što je na isteku 40-e minute na semaforu svijetlilo 68:68.

 

U dodatnih pet minuta igrači iz Beograda pokazali su veće iskustvo te uz mnogo mirniju igru stigli do svoje ukupno 70-e pobjede od kada igraju mečeve protiv Cibone. 

 

James je sa 28 poena bio najprecizniji u sastavu gostiju. Mačvan, osim koševa za produžetak imao je 23 poena i 12 skokova. Čakarević, 8 poena uz isto toliko skokova.

 

U timu Cibone istakli su se Barbour sa 11 poena, Harper sa 10 i Suton sa 9 poena i 7 skokova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.