U Srbiji je danas viđena jedna od najvećih senzacija otkako se igra fudbal na ovim prostorima

Kladioničari u nevjerici

U Srbiji je danas viđena jedna od najvećih senzacija otkako se igra fudbal na ovim prostorima

A. Čaušević

Igrači igara na sreću su u šoku, posebno oni koji vole igrati na sigurno uz visoke uplate.

U Srbiji je viđeno jedno od najvećih iznenađenja otkako se igra fudbal na Balkanu i to bez sumnje, za to su se pobrinuli igrači Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Naime, ekipa srbijanskog drugoligaša je izbacila iz Kupa Srbije, apsolutnog favorita ekipu Partizana i to boljim izvođenjem penala.

Beograđani su u meču 1/16 finala Kupa imali prednost od 0:1 sve do 92. minute kada je Ristović pogodio za 1:1. Ubrzo je sviran kraj pa su uslijedili penali.

U penal seriji nevjerovatna bruka igrača Partizana koji su uspjeli promašiti čak četiri penala. Neprecizni su bili Gomes, Živković, Urošević i na kraju Andrade.

S druge strane domaći fudbaleri su uspješno izveli dva penala preko Spasojevića i Petrovića što je bilo dovoljno za senzacionalan prolazak.

Oglasi

Ovaj poraz će dodatno uzdrmati ekipu Partizana pošto su danas igrali u praktično najjačem sastavu, a jedina novost je bio golman Milan Lukač.

S obzirom da zaostaju prvenstvu za Crvenom zvezdom, te su ispali iz Kupa osvajanja već sada se sezona za Partizan može proglasiti neuspješnom pošto su šanse minimalne da dođu do trofeja.

Ispadanje Parizana iz Kupa Srbije je svakako i mnoge kladioničare ostavilo u šoku jer za mnoge pobjeda Crno-belih je bila "sigurica" dana.

"Nismo bili dobri ni da smo pobedili. Primili smo taj gol u posljednjem minutu, ne bi to trebalo da se dešava Partizanu. Teren je bio isti svima, nismo prošli, moraju momci da dignu glavu i da se okrenu prvenstvu. Zaslužili smo da prođemo", prva je izjava trenera Partizana Gordana Petrića nakon ispadanja.

"Svakako da Partizan sebi ne smije da dozvoli da izgubi ovakve utakmice. Ja momcima mogu da zamjerim neke stvari, to su priče za svlačionicu."

"Igrači stalno šutiraju penale poslije treninga. Promašili smo četiri penala, ne znam kad se to desilo", dodao je Petrić.

Top Komentari

SarajFK
Pa isto to je uradilo ono njesto iz vrapcica kada su izbacili fk hadziduduk
2 3
karlhajncbrazzzo
Nastavite li sa ovakvim glupostima od članaka ozbiljno ću razmisliti da vas zaobilazim u narednom periodu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi