Partizanu samo bod u Novom Pazaru

JSL, 16. kolo

Partizanu samo bod u Novom Pazaru

Edmir Škorić

U Srbiji je danas nastavljeno prvenstvo, a u prve tri utakmice 15. kola Jelen Superlige postignuta su tek tri gola.

Voždovčani su pred svojim navijačima ostvarili minimalnu (1:0) pobjedu protiv Beograda. Strijelac jedinog gola bio je Obradović u devetoj minuti. Na golu domaćih 90 minuta branio je bivši bh. reprezentativac Nemanja Supić.

Donji Srem i Vojvodina su podijelili bodove. Pretposljednja momčad je uspjela protiv Novosađana ostati neporažena, no bili su domaći čak blizu tri boda. Damjanović ih je doveo u vodstvo iz penala u 14. minuti, no rezervista Stojanović je u 71. minuti postigao izjednačujući pogodak.

Zanimljivo da je on samo četiri minute ranije zamijenio bivšeg bh. reprezentativca Stojana Vranješa. Rade Krunić, mladi bh. reprezentativac, igrao je 90 minuta za Donji Srem. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Novi Pazar je ostao neporažen u duelu s vodećim Partizanom. Meč je završen bez pobjednika i bez pogodaka (0:0).

JSL, 16. kolo:
Donji Srem - Vojvodina 1:1 (Damjanović 14 - penal/ 72)
Voždovac - Beograd 1:0 (Obradović 9)
Novi Pazar - Partizan 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.