Pašalić: U dvorani je nastupilo ludilo

Nakon minus 12 Kavali pobjeda i play-off

Pašalić: U dvorani je nastupilo ludilo

  Danas je u Heba ligi košarkaškog prvenstva Grčke u okviru 26. kola Kavala savladala Panionios rezultatom 75:68.  

Muhamed Pašalić se sa 16 postignutih koševa odlično uklopio u današnja fenomenalna izdanja naših reprezentativaca u Evropi.

 

Kavala je imala zaostatak od 12 poena na poluvremenu, ali su u nastavku meča sav minus uspjeli nadoknaditi.

 

Nakon meča Pašalić je za naš portal rekao.

 

"Bila je zaista žestoka utakmica. Igrali smo loše u prvom dijelu, pa smo se morali vračati tokom nastavka. Odigrali smo u tih drugih dvadeset minuta nevjerovatnu odbranu i nakon pobjede je nastupilo veliko slavlje u dvorani", rekao je pršlogodišnji igrač Bosne te dodao još i ovo.

 

"Slavilo se ne samo zbog pobjede. U dvorani je nastupilo "ludilo" jer je ostvaren i plasman u doigravanje. U play-off krećemo sa 6-te pozicije i idemo na Kolosos".  

 

KAOD Edina Bavčića je izgubio u gostima od Ago Rethyma sa 98:67, dok je Ikaros Saše Vasiljevića slavio na gostovanju kod Maroussija sa 79:104. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.