Pastore: Volim Pariz i PSG!

Neće napustiti klub

Pastore: Volim Pariz i PSG!

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Javier Pastore ove zime nalazi se na meti nekoliko italijanskih klubova, ali očito još uvijek nema namjeru da napusti PSG.

Pastore je u PSG stigao prije nekoliko godina za veliki novac iz Palerma, ali se nije baš naigrao u prethodnim sezonama. Iako je argentinski veznjak većinom rezervna opcija kluba iz Pariza čini se da još uvijek ne želi da ide iako na stolu ima nekoliko ponuda iz Serije A.

Veliki interes za Pastorea pokazao je Inter koji je spreman da pošalje i ponudu za Argentinca. Međutim, izgleda da Pastore nije zainteresovan da karijeru nastavi u Interu i poručio je da je još uvijek veoma sretan u PSG-u.

"Volim Pariz i volim PSG. Nikada neću uraditi ništa loše ovom klubu koji mi je kao porodica. Imam nekih problema koje moram riješiti. Bio sam prvi kojeg su doveli kada je počeo ovaj veliki projekat. Vjerovali su u mene i želim da im se odužim", rekao je Pastore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti