PSG otpisao dvojicu fudbalera
Foto: EPA

Mogu da idu iz kluba

PSG otpisao dvojicu fudbalera

Midhat Šljivak

Francuski velikan PSG otpisao je danas dvojicu fudbalera.

Kako navodi L'Equipe, rukovodstvo tima iz Pariza dalo je zeleno svjetlo za odlazak iz kluba Hatemu Ben Arfi i Lucasu Mouri.

Ben Arfa će vjerovatno dobiti slobodne papire i moći će bez obeštećenja da napusti klub, dok će Moura biti prodat ili će u drugom slučaju otići na posudbu.

Nova destinacija za 30-godišnjeg Ben Arfu će vjerovatni biti Engleska. Tamo ga želi nekoliko ekipa iz Premiershipa, a ponude za Mouru su stigle iz Španije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Oba igrača nisu dobili pravu šansu u redovima PSG-a. Odlazak je vjerovatno najbolje rješenje za obojicu jer će im minutaža do kraja sezone biti minimalna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi