Pastorello: Rossi je zainteresovan za prelazak u Inter

Agent o budućnosti svog klijenta

Pastorello: Rossi je zainteresovan za prelazak u Inter

Agent napadača Villarreala, Giuseppe Rossija otkrio je kako je njegov klijent zainteresovan za prelazak u redove milanskog Intera.

Napadač se trenutno oporavlja od povrede koljena koju je zadobio u oktobru 2011. godine, a njegov povratak an teren se očekuje u januaru.

 

Prema pisanju evropskih medija, Rossi bi uskoro mogao napustiti španski klub, a njegova naredna destinacija će najverovatnije biti Italija.

 

"Inter je moguća opcija za Rossija. Ekipa koju sastavlja predsjednik Massimo Moratti sa mladim, dobro pripremljenim trenerom je zanimljiva i ostavit ćemo otvorena vrata za nju", rekao je Federico Pastorello, agent 25-godišnjeg napadača dodavši na kraju:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Često smo govorili o raznim odlascima u Italiju i Giuseppe jako poštuje Interov projekt kluba koji želi ostati u vrhu sa mlađom i jeftinijom postavom".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije