9

Komentari (9)

Dtox
Kralju gdje si bio kad se vama van 16 penali sviraju ili kad rukom Henry namjesta loptu na sut?
MaDaj
E moj klocu e bas ovaj bezveze penal za tvoju reprezentaciju je “preokrenuo” igru i rezultirao drugim pogodnom… šta ćeš sad reci picko jedna ?
lalinjo
I ja sam neutralan,ne volim ni jedne ni druge,a da se ovima šteli,šteli se i to dobro,teški mafijaški poslovi,samo što ti kao plavuša to i ne možeš vidjeti....
MaDaj
Stvarno postaje komično, Argentina napada od prve minute, samo je bilo pitanje kad će zabiti.. pazi drugi gol kao posljedica prvog? Dali gledamo istu utakmicu? Pa nakon “penala” Argentina je samo nastavila isto kao i prije istog, pogodak absolutno NIŠTA na terenu nine promijenio, mojne njesra ! Ako se može ista proreći sudiji to je sto je Rabiot dobio samo žuti za onaj start!
lalinjo
Hoćeš reći da jedan Evra nije u pravu,a ti jesi ili....??
Babuka1
De ba lalinjo popusti. Argentina ih zvakala 70 minuta, a tip laprda da je drugi gol posljedica penala.
lalinjo
Druže,ovo prvenstvo je mafija na kvadrat,ako je tako na visokom nivou,ostalo neću ni komentirati,a onaj tko se ikada bavio nogometom zna koliko se psihički padne kad primiš ovakav gol,tako da ne mislim da Evra laprda,prije laprdamo mi svi ode sa komentarima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.