Dok traje finale Evra je u suzama izinio tvrdnju koja bi mogla izazvati ozbiljan skandal

Legendarni lijevi bek

Dok traje finale Evra je u suzama izinio tvrdnju koja bi mogla izazvati ozbiljan skandal

Admin Čaušević

Sporni detalj iz 23. minute će na neki način obilježiti finale Svjetskog prvenstva. Mišljenja su podijeljena oko odluke sudije Marciniakada da duel Ousmanea Dembelea i Angela Di Marije okarakteriše kao penal kojeg je u gol pretvorio Lionel Messi.

Dosuđenim penalom, automatski su zapaljene društvene mreže. Javile su su mnoge legende, ali dojam je da niko nije bio toliko direktan kao Patrice Evra.

Vidno utučeni Evra je u videu objavljenom na Twitteru bez dlake na jeziku prozvao sve redom uz poruku da se više plašio sudija nego Argentine.

"Kao šta sam već rekao, više sam se bojao sudije i FIFA-e nego Argentine. Ok, drugi gol, ali on je stigao kao posljedica prvog gola...Opljačkali su nas", počeo je Evra.

"Ovo jako boli", nekoliko puta je ponovio nekada odlični bek te poručio: "Želite da Messi bude prvak svijeta, ali ne ovako, ne ovako", poručio je bivši član Trikolora.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"I nekoliko Francuza koji podržavaju Messija da osvoji Svjetsko prvenstvo u karijeri, vi niste ponosni na svoju zemlju", dodao je nekadašnji as Manchester Uniteda.

Inače, Evra je odmah reagovao i kod penala kada je u objavi također na Twitteru poručio da njegov strah nije bila Argentina već sudija.

Top Komentari

Dtox
Kralju gdje si bio kad se vama van 16 penali sviraju ili kad rukom Henry namjesta loptu na sut?
4 0
MaDaj
E moj klocu e bas ovaj bezveze penal za tvoju reprezentaciju je “preokrenuo” igru i rezultirao drugim pogodnom… šta ćeš sad reci picko jedna ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi