Paul Pogba dobio odgovor na provociranje Mourinha i to od legende Uniteda

Nevilleu se to nije svidjelo

Paul Pogba dobio odgovor na provociranje Mourinha i to od legende Uniteda

E. Čaušević

Paul Pogba bio je jedan od prvih koji se oglasio nakon što je Manchester United objavio da Jose Mourinho više nije trener ovog kluba.

Pogba se nakon svega oglasio na Instagramu zanimljivom fotografijom koju je izbrisao nakon svega nekoliko minuta. Mnogi su osudili ovaj potez Pogbe koji je očito jedva dočekao da Mourinho dobije otkaz i nije se mogao suzdržati oko komentara.

Nekadašnji igrač ovog tima Gary Neville je itekako zamjerio Pogbi što je išta pisao na društvenim mrežama, te smatra da je to bilo neprofesionalno s njegove strane. Neville je samo kratko poručio da je i Pogba krivac za situaciju u kojoj je United, a ne samo Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Itekako da je i Pogba kriv. On je svoje trebao odradivati. Ako je dobivao redovno veliku i veliku platu a namjerno opstruirao nije nije uredu. On to dobro zna da je to haram.Vjernik i djelima treba pokazivati i dokazivati da je musliman, a ne samo imenom.
10 3
koke
Nije ga vala imenovao, jest da ga je značajno pogledao.......:)))
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi