Paul Pogba pozirao u dresu svoje nesuđene reprezentacije, a njegova majka "ukrala šou"

Poruka podrške

Paul Pogba pozirao u dresu svoje nesuđene reprezentacije, a njegova majka "ukrala šou"

E. Čaušević

Paul Pogba je već nekoliko godina jedan od najvažnijih igrača reprezentacije Francuske za koju je odigrao skoro 90 utakmica.

Pogba je u dresu Francuske debitovao još u martu 2013. godine, te je uspio odigrao 89 utakmica i postići 11 golova.

Sigurno da je najveći uspjeh osvajanje Mundijala 2018. godine, a i tada je Pogba bio jedan od najvažnijih igrača u ekipi Didera Deschampsa.

Poznato je da je njegov otac rođen u Gvineji i Pogba je imao pravo da igra za ovu reprezentaciju, ali se očekivano odlučio za Francusku gdje je i rođen, te je prošao sve omladinske selekcije Trikolora.

Ipak, očito je da Pogba prati rezultate selekcije Gvineje jer je objavio video koji je oduševio javnost u ovoj zemlji.

Pogba je obukao dres svoje nesuđene reprezentacije i zajedno s majkom Yeo poslao je poruku podrške ovoj selekciji pred utakmicu osmine finala Afričkog kupa nacija protiv Gambije.

Njegova majka Yeo je bila u centru pažnje u ovom videu i "ukrala je šou" svom sinu i vidjelo se koliko zaista voli svoju zemlju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi