Paul Pogba otkazao nastup za reprezentaciju Francuske
Pogba je povrijedio članak u utakmci protiv Southamptona

Potencijalni problem za Manchester United

Paul Pogba otkazao nastup za reprezentaciju Francuske

S. Pašalić

Paul Pogba je otkazao svoj nastup za reprezentaciju Francuske u predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, navodi Daily Mail.

Francuska igra utakmice protiv Albanije i Andore, ali Pogba će ostati u Manchesteru, a činilo se da se ne radi o težoj povredi, što je u subotu potvrdio i Ole Gunnar Solskjaer.

"Uvrnuo je zglob, ali sada će otići na međunarodnu dužnost i nadamo se da nije previše loše i da može igrati za Francusku.", rekao je trener Uniteda.

Ipak, nešto kasnije Pogba je primjećen kako šepa dok je odlazio sa stadiona St. Mary, a sada je odlučio da ipak propusti reprezentativne obaveze. Još uvijek se međutim ne zna kakvo je pravo stanje povrede Pogbe.

Umjesto Pogbe, u reprezentaciju Francuske je pozvan igrač Arsenala, Matteo Guendouzi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti