8

Komentari (8)

MojneBaa
Eno30
Svaka cast Pogba respect
user1599499530
Pa sta je to iftar u engleskoj u 11? Do 9 se mogao najest ko cojk .
smc
Iftar u Engleskoj je u 21:45
user1599499530
Vi pametnjakovici sto se divite ovom debilu kao prvo grijeh je postit ako to steti tvom zdrvlju a sigurno steti toliko se forsirat i nije covjek samo onaj koji posti.
Vela82
@user1599499530
Nisu duzni postiti onome kome ce nastetiti zdravlju, nisu duzni postiti zene koje su u menustraciji i ljudi koji su bolesni ili imaju krvarenje.
Drugo, svaki covjek moze postiti i to je zdravo i smrsas ako jedes u manjim kolicinama, tako da se ti u tom mjesecu suzdrzavas grijeha. Najveci razlog postenja jeste da se suosjecamo sa ljudima koji nemaju sta jesti!!!
Vela82
I ako si toliko pametan, skontaj da vrijeme u drugim drzavama nije kao u tvojoj, sad je u Americi naprimjer noć dok je kod nas dan...
user1599499530
**** te amerika ,pricamo o Engleskoj ...Jedino ako je Mancester u Americi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.