Paul Pogba sa Old Trafforda nije otišao praznih ruku
Francuski fudbaler nije u dobrim odnosima sa menadžerom kluba. Sve se češće spominje njegov odlazak iz kluba, ali za sada od toga nema ništa (Foto: EPA)

Poklon od Cuadrada

Paul Pogba sa Old Trafforda nije otišao praznih ruku

M. Šljivak

Paul Pogba nije bio previše razočaran nakon novog neuspjeha Manchester Uniteda.

Sa Old Trafforda tri boda je odnio njegov nekadašnji tim Juventus, a nedugo nakon što je sudija označio kraj, Pogba je u društvu fudbalera Stare dame Juana Cuadrada pozirao u svlačionici.

Duo je ostao u dobrim odnosima nakon što su sezonu 2015/2016 skupa proveli u Torinu. Cuardardo je Pogbi uručio i poklon sa znakom Juventusa i naravno, sve je objavljeno na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pitanje je samo kako će Jose Mourinho reagovati nakon što vidi ovu fotografiju, jer je nedavno potpuno poludio kada je nakon poraza od Derbyja u EFL Cupu Pogba objavio video na kojem se smije.

Srećom po United Valencia je napravila kiks u Bernu protiv Young Boysa (1:1), pa su Crveni đavoli ostali na drugom mjestu iza Juventusa koji ima devet bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti