Paul Scholes ih nije štedio: Legenda isprozivala igrače Uniteda

Nakon slabe partije u Beogradu

Paul Scholes ih nije štedio: Legenda isprozivala igrače Uniteda

E. Škorić

Bivši igrač Manchester Uniteda Paul Scholes kritikovao je igru Crvenih đavola u trećem kolu Evropske lige protiv Partizana.

United je u nešto izmijenjenom sastavu slavio u Beogradu, a jedini gol zabio je Martial s penala. Ipak, United je razočarao, Partizan je bio i bolji i opasniji, a čini se da je oštećen i za penal.

"Poslije remija sa Liverpoolom svi smo se malo ohrabrili, ali onda pogledate ovu utakmicu i shvatite da je sve isto kao na početku sezone. Kao da su u timu stranci, kao da nikada nisu igrali zajedno. Ne postoji nikakva veza između veznih igrača i napadača. I u odbrani je to izgledalo loše", rekao je Scholes, a prenose britanski mediji.

United je sada prvi u grupi L sa sedam bodova, AZ Alkmaar ima pet, Partizan jedan manje, dok je Astana bez bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
kako ove "legende" premijerligaskih klubova trabonjaju, a u cilju da dodju u javnost i zaposle se negdje kao komentatori, "eksperti" ili jos bolje da se ponovo dodvore bivsem klubu da ih angazuje za skaute, pomocnike, izvrsne direktore itd...sve pametnjakovici ko oni vole svoj bivsi klub, a pozadina goli interes
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi